Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fontos győzelem az OSK II-nek

Fontos győzelem az OSK II-nek Sport

Egy győzelem és egy döntetlen a háromszéki labdarúgócsapatok mérlege a 3. Liga 11. fordulójában, a Sepsi OSK II. bravúrosan nyert a Brassói SR ellen, míg a KSE Plopeni-ből csent el egy pontot.

Hirdetés
Hirdetés

A házigazda Sepsi OSK II. – Gedő – Popa, Răducioiu, Dobozi, Mitu, Gyulai (Vura, 46.), Grigore, D. Rența, Nistor (Keresztély, 89.), Șerban (Toma, 61. és Ilie, 75.), Kocsis (Bende, 89.) – bátor játékkal rukkolt elő a meccset megelőzően a harmadik helyen álló brassóiakkal szemben, és már a 7. percben vezetést szerzett: Andrei Mitu szöglete után Iustin Grigore fejesével nem tudott mit kezdeni Căucă kapus (1–0). A mezőnyfölényben futballozó Suciu-legénység szünet előtt megérdemelten növelte előnyét, Paul Popa beadása után röviden szabadított fel a brassói védelem, ezt kihasználva Mitu továbbított kapura, a védhető lövés pedig Căucă lábáról a bal alsóban kötött ki (2–0).

A második félidőben a vendégek mindent megtettek a szépítésért, ez Ștefan Răchișannak össze is jött, aki a védeni igyekvő Gedő Hunor felett a hálóba emelt (2–1). Gedő ezt követően több nagyszerű védéssel megakadályozta azt, hogy kiegyenlítsenek, míg a másik oldalon társai több ziccert is kihagytak, így maradt a 2–1, a szezon során harmadszor nyert az OSK II., amely legközelebb Păuleşti-re látogat.

  1. Liga, 5. csoport, 11. forduló: Sepsi OSK II.–Brassói SR 2–1 (2–0). Gólszerzők: Căucă (7. – öngól), Mitu (45+1.), illetve Răchișan (63.).

A második helyen álló CSO Plopeni vendégeként lépett pályára szombaton a KSE, a kék-fehérek az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal sem tudták bevenni az ellenfél kapuját. A mérkőzés nagy részében fölényben focizott a kézdivásárhelyi alakulat, mindhiába, mivel veszélyes helyzetet nem tudott kidolgozni. A hazaiak sem boldogultak jobban támadásban, és mivel egyetlen komoly gólszerzési lehetőség sem adódott a felek számára, nem is kockáztattak, így gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó. Ez volt a KSE harmadik döntetlenje az idényben, három kiszállás után szombaton újra a hazai pálya előnyét élvezhetik, 14 órától a Brassói Kids Tâmpát látják vendégül.

5-ös csoport, 11. forduló: Székelyudvarhely–Zernyest 1–1, Blejoi–Barcarozsnyó 3–1, Brassói Kids–Păulești 1–1. Az állás: 1. Blejoi 26 pont, 2. Plopeni 23, 3. Brassói SR 17, 4. SZFC 16, 5. Barcarozsnyó 15, 6. Păulești 15, 7. Kids Tâmpa 12, 8. Sepsi OSK II. 12, 9. KSE 9, 10. Zernyest 8.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük