Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Féltávnál első a KSE Futsal

Nem volt könnyű dolga a KSE Futsalnak a vendég Gyergyóremetei Kereszthegy elleni vasárnap esti találkozón, a céhes városiak félidőben még hátrányban voltak, de jó hajrával bebiztosították a győzelmet a teremlabdarúgó II. liga 5. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

Az odavágó-sorozat utolsó felvonásában vérbeli székely rangadót játszott egymással a KSE és a Kereszthegy, a mérkőzés zömében kiegyensúlyozott párharc zajlott. Gazda József a Farkas – Damian, Gajdó, Gáll, Păun (cserék: Barbócz, Pakucs, Faragó, Bandi, Mojzi) felállításban küldte pályára csapatát, akik házigazdához méltón uralták a játékot, de kevés esélyük volt a kitartóan és jól védekező gyergyóiakkal szemben. A vendégek nyitották meg a gólcsapot, amire Păun tudott válaszolni, de szünetig újra betaláltak a gyergyóremeteiek (1–2).

Alig kezdődött meg a második játékrész, Gáll kiegyenlített, majd sokáig úgy tűnt, döntetlen lesz a vége. Két és fél perccel a vége előtt, a kapura törő Păunt csak szabálytalankodás árán tudták megállítani, villant a piroslap, az emberelőnybe került KSE vészkapusos taktikát alkalmazott, aminek meg is lett az eredménye, Gáll találatával először vezetett a KSE (3–2). A hajrában elszabadultak az indulatok, újabb remetei játékost állítottak ki, a hazaiak pedig újfent kihasználták az emberelőnyt, Damian is beköszönt, majd ugyancsak ő állította be az 5–2-es végeredményt. Az alapszakasz felénél magabiztosan vezeti a rangsort az eddig hibátlan, 15 pontos kézdivásárhelyi együttes, 2. Déva 9 pont, 3. Kereszthegy 9 pont.

Teremlabdarúgó II. liga, 5. forduló: KSE Futsal–Gyergyóremetei Kereszthegy 5–2 (1–2). A KSE gólszerzői: Păun, Gáll (2), Damian (2). További eredmények: Marosvásárhelyi VSK–Dévai West 4–2 (0–1), Korondi Junior–Gyergyószentmiklósi Inter 4–4 (3–2).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük