Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felemás esélyekkel

Felemás esélyekkel Sport

Az év utolsó tétmeccsére készülnek a háromszéki csapatok a labdarúgó III. ligában. A Sepsi OSK II. ma a sereghajtó Brassói Kids Tâmpa vendégeként zárja az évet, míg a KSE-re szombaton újabb nehéz összecsapás vár, az éllovas Brassói Corona látogat a Sinkovits Stadionba.

Az odavágó-sorozat lejártával idén ősszel lejátszanak egy fordulót a visszavágókból is a harmadosztályos pontvadászatban. 13 ponttal a negyedik helyen zárta a bajnokság első felvonását a Kézdivásárhelyi SE, amely az utóbbi fordulók kedvezőtlen körülményei miatt több pontot is elhullatott a végére. Az éllovas Corona elleni összecsapás nehéznek ígérkezik, annál is inkább, mivel a veretlen Cenk-alattiak a nyitókörben 5–1-es csapást mértek a kézdiekre. Ennél jóval könnyebb dolga lesz a Sepsi OSK II-nek a sereghajtó ellen, az odavágón is magabiztosan nyertek 2–0-ra Kulcsár László tanítványai.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgó III. liga, 5. csoport, a 10. forduló programja: ma Brassói Kids Tâmpa – Sepsi OSK II., AFC Astra 2 – CS Blejoi; szombaton Kézdivásárhelyi SE – Brassói Corona, Brassói SR Municipal – Barcarozsnyói Olimpic, CSO Plopeni – Székelyudvarhelyi FC. A mérkőzések 14 órakor kezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük