Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Érvényesült a papírforma

Érvényesült a papírforma Sport

Az Erste Liga-címvédő Csíkszeredai Sportklub érvényesítette a papírformát Kézdivásárhelyen, és a két együttes első hivatalos összecsapásán 5–2-re legyőzte a Háromszéki Ágyúsokat a hazai jégkorong-bajnokságban. Ma újabb nagyágyú látogat a Deme László Műjégpályára: a bajnoki címvédő Brassói Corona.

Hirdetés
Hirdetés

Sporttörténeti jelentőségű mérkőzést vívott egymással szombaton az újonc Háromszéki Ágyúsok és a rutinos Csíkszeredai Sportklub. Az esélyesebb Sportklub már a 45. másodpercben gólt szerzett, amit az első játékrészben egy újabb követett. Pelle Torstensson tanítványai szépítettek az első harmad vége előtt, a folytatásban azonban hiába küzdöttek derekasan, nem tudtak a csíkiak fölé kerekedni.

Romániai jégkorong–bajnokság, alapszakasz: Háromszéki Ágyúsok–Csíkszeredai Sportklub 2–5 (1–2, 0–2, 1–1). Gólszerzők: Róth Zoltán (20.) és Szergej Pajor (50.), illetve Vojtech Polak (1.), Rokaly Szilárd (16.), Reisz Áron (23.), Becze Tihamér (40. és 54.).

A bajnokság állása: 1. Csíkszeredai Sportklub 26 pont, 2. Gyergyói HK 23, 3. Háromszéki Ágyúsok 12, 4. Galaci CSM 10, 5. Brassói Corona 7, 6. Bukaresti Steaua 3, 7. Sapientia U23 0, 8. Sportul Studențesc 0. A további program: ma és holnap 18.30-tól Háromszéki Ágyúsok–Brassói Corona; szombaton és vasárnap 18.30-tól Háromszéki Ágyúsok–Bukaresti Steaua.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük