Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Erősödött a Sepsi–SIC

Erősödött a Sepsi–SIC Sport

Tovább erősítette játékoskeretét a bajnokságban és Román-kupában is címvédő Sepsi–SIC, miután megszerezte Nagy Ildikó játékjogát. A centerként és erőcsatárként is bevethető, 34 éves kosárlabdázó már több napja együtt edz társaival.

 

A marosvásárhelyi játékos 2001-ben csatlakozott az Arad ICIM-hez, de játszott még a Târgoviște, a Sepsi BC és a Gyulafehérvár mezében is. Az előző idényben az aradi csapatban 25 mérkőzésen lépett pályára a Nemzeti Ligában, átlagban közel 25 percet töltött a pályán, 8.6 pontot dobott, 5.6 lepattanót gyűjtött és 1 gólpasszt osztott ki. A kupában négy mérkőzésen 8 ponttal, 6.3 lepattanóval és 1.8 gólpasszal átlagolt. Tizenhét, a román élvonalban eltöltött idény után augusztusban a francia negyedosztályban érdekelt Basket Club Franconville-hez igazolt.

„Idegen volt számomra a francia kosárlabda, valamint a csapatom is alacsonyabb színvonalú bajnokságban szerepelt, a román élvonalban jobb kosárlabdát játszanak. Amikor megtudtam, hogy ajánlatom van a szentgyörgyiektől, nagyon megörültem. Mindig is tetszett a csapat játékstílusa, komolysága, munkabírása, és emellett a mérkőzések hangulata is vonzó” – nyilatkozta Nagy Ildikó.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük