Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Első a szentgyörgyi trió

Első a szentgyörgyi trió Sport

November 5-én a bukaresti Freedom Dance Fesztiválon aratott elsöprő sikert a sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club Z Dance táncszakosztályának triója, Commercial Dance kategóriában.

Hirdetés
Hirdetés

A Kibédi Renáta, Kovács Csengelle és Balázs Szidónia alkotta trió az idei szezon első versenyén magabiztosan diadalmaskodott. Ugyanakkor, a Salt’N’Pepa nevű formációt a szombati verseny húsz legjobb előadása közé választotta a zsűri, ennek köszönhetően a sepsiszentgyörgyi versenyzők a viadalt követő gálán másodszor is színpadra léphettek.

„Ez volt az első versenyünk az új évadban, elégedettek vagyunk az elért pontszámokkal, sportolóink teljesítményével mind a színpadon, mind a felkészülések során” – értékelt Vass-Vitus Kinga szakvezető, hozzátéve, hogy merőben új összetételű versenycsapattal neveztek, mivel több táncosuk érettségire készül, emiatt nem versenyeznek, a feltörekvő generáció pedig lelkesen és kitartóan dolgozik a februárban debütáló versenyprodukciókon.

„Örömünkre szolgál, hogy veterán versenyzőink – Cojocaru Adrienn, Kaláka Kriszta és Székely Anett – is részt vállalnak az új generáció felkészítésében, most is besegítettek jómagam és Sándor Lilla oktató munkájába” – fűzte hozzá a szakvezető, megköszönve a szülők támogatását, Bartók Ildikó varrónőnek pedig a versenyruhák elkészítését.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük