Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A harmadik győzelemért

A harmadik győzelemért Sport

Az előző héthez hasonlóan ezúttal is Törökországba utazott a Sepsi-SIC női kosárlabdacsapata, ahol ma 19 órától a Bursa Uludag Basketbol otthonában igyekszik kicsikarni harmadik győzelmét az Európa-kupa 3. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

A hatszoros bajnok Sepsi-SIC eddig hibátlanul menetel a nemzetközi porondon, az Elitzur Holon (76–75) és a Nesibe Aydin (70–56) elleni sikereknek köszönhetően élen áll az E-csoportban, míg mai ellenlábasa két vereséggel az utolsó. A mérkőzés előtti vezetőedzői nyilatkozatában Zoran Mikes figyelmeztetett: nem szabad, hogy a szentgyörgyieket elaltassa a Bursa eddigi nyeretlensége.

„Minden Európa-kupabeli mérkőzés nehéz, nem szabad leírni mai ellenfelünket azért, mert jelenleg utolsó a csoportban. A Bursa erős bajnokságban szerepel, kemény meccseket játszik, és a Holon otthonában is jól teljesített. Remek hét áll mögöttünk, az Európa-kupában és a bajnokságban is idegenben győztünk, de ez nem szabad a fejünkbe szálljon, arra kell törekednünk, hogy egyre jobban játszunk, mert mindig van hely a fejlődésre” – szögezte le a bosnyák tréner. – „Várom a találkozót, bízom az újabb jó eredményben. A lányok készen állnak, ezúttal is megpróbáljuk magunkból kihozni a maximumot” – ígérte.

Fotó: Sepsi-SIC

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük