Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Elérhető távolságban

Elérhető távolságban Sport

Hétfő délelőtt kisorsolták a labdarúgó Román-kupa negyeddöntőjének párosításait. A Sepsi OSK a Fortuna kegyeltjének mondhatja magát, mivel az egyetlen versenyben lévő másodosztályos csapatot, a Petrolul Ploiești-et kapta ellenfélnek. A szentgyörgyiek újabb fiatal tehetséget igazoltak.

Hirdetés
Hirdetés

A gyengébben rangsorolt ellenfél otthonában rendezik a negyeddöntős összecsapásokat, így a Sepsi OSK-nak idegenben kell kiharcolnia az elődöntőbe jutást. Mint ismeretes, a szentgyörgyi klub az egymást követő második évben jutott be a kupasorozat negyeddöntőjébe, tavaly ebben a szakaszban a CFR állította meg menetelésüket (0–1). Amennyiben legyűrik a Prahova megyeieket, és bejutnak a legjobb négy közé, úgy sporttörténelmi sikert érnek el. A továbbjutás sorsa egyetlen mérkőzésen dől el, a párharcokat március 3–5. között rendezik.

Labdarúgó Román-kupa, a legjobb nyolc között: Petrolul Ploiești – Sepsi OSK, Academica Clinceni – Bukaresti Dinamo, Jászvásári Poli – Universitatea Craiova, AFC Hermannstadt – FCSB.

A sepsiszentgyörgyi klub tegnap újabb tehetséges fiatal leszerződtetését jelentette be. A 16 éves középpályás, Dragomir George Ionuţ a CS Făurei-t váltotta az OSK kedvéért, két és fél évre szóló szerződést írva alá, hosszabbítási opcióval.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük