Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy pont a fordulóban

Egyértelműen a Sepsiszentgyörgyön diadalmaskodó Temesvári Informatika a 16. játéknap legnagyobb haszonélvezője, mivel győzelmének és legfőbb riválisai – Galac és Déva – botlásának köszönhetően előlépett az alapszakasz éllovasává a teremlabdarúgó I. ligában. A KSE számára megtört a jég: egy ponttal tért haza Kolozsvárról.

Vasárnap a Temesvári Informatika érvényesítette a papírformát Sepsiszentgyörgyön, idegenlégiósokból álló hadával 8–3 arányú vereséget mért a Sepsi FC-re. A zöld-fehérek az eredmény ellenére nem vallottak szégyent, derekasan állták a sarat a nevesebb ellenféllel szemben. Farkas Attila tanítványai legközelebb hétfőn annak a Marosvásárhelyi City’us-nak az otthonában játszanak, amely legutóbb fejet hajtott a Jászvásári Poli előtt.
A KSE szombaton Kolozsváron ért el 3–3-as döntetlent, a kézdivásárhelyieket alig 40 másodperc választotta el idénybeli első sikerüktől, ám a véghajrában kiegyenlített a Clujána. Tegnap Csíkszeredában játszott a Román-kupa első körében a KSE, ahol 5-2-re kikapott a helyi Imperial Wettől, és kiesett a sorozatból. A kék-fehérek hétfőn hazai pályán mérkőznek, 18 órától Jászvásárt látják vendégül a 17. körben.
Teremlabdarúgó 1. liga, alapszakasz, 16. forduló: Kolozsvári Clujana – Kézdivásárhelyi SE 3-3, Dévai Autobergamo – Galaci United 3-3, Sepsi FC – Temesvári Informatika 3-8, Jászvásári Poli – Marosvásárhelyi City’us 4-1, Dunărea Călărași – FK Székelyudvarhely 1-5. Resicabánya állt.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük