Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzőmeccsekkel hangolnak

Edzőmeccsekkel hangolnak Sport

Befejeződött az edzőtábor a harmadosztályos labdarúgó-bajnokság tavaszi rajtjára készülő Kézdivásárhelyi SE számára. A céhes városi labdarúgók Gazda József vezetőedző irányításával január 18-tól komoly erőbedobással készülnek a március közepétől rájuk váró kihívásokra.

Hirdetés
Hirdetés

Gazda József elégedetten nyilatkozott a felkészülés menetéről, a játékoskeret összeállt, a fizikai alapozást követően jelenleg a taktikai felkészülés, az összecsiszolódás zajlik. A kézdivásárhelyiek eddig hét edzőmérkőzést játszottak: 4–2-re verték az FK Csíkszereda U19-es alakulatát, 3–2-re nyertek Prázsmár ellen, 1–1 arányban ikszeltek a Brassói SR-vel, 4–2-re kaptak ki a másodosztályos Bákótól és 1–0-ra csoportbeli ellenfelüktől, a Székelyudvarhelyi FC-től, majd 2–2-es döntetlent vívtak Zernyesttel. Múlt szombaton újra összemérték erejüket az udvarhelyiekkel, hazai pályán 6–0 arányban hajtottak fejet.

További edzőmérkőzések vannak kilátásban, szombaton 12 órától Barcarozsnyót fogadják, majd március 3-án újra összecsapnak a Brassó megyeiekkel, március 6-án pedig Prázsmár lesz az ellenfelük, idegenben. A 4 győzelmet, 1 döntetlent és 5 vereséget összegző kék-fehér mezes alakulat jelenleg a hetedik az 5. csoportban, innen szeretnének előrébb lépni a tavaszi szezonban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük