Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dominált a Sepsi–SIC

Dominált a Sepsi–SIC Sport

Magabiztos győzelemmel kezdte a pontvadászatot a Sepsi–SIC, amely hazai környezetben 33 pontot vert rá a vendég Brassói Olimpiára, a női kosárlabda Nemzeti Liga Keleti csoportjának nyitófordulójában.

Az eredetileg Brassóba tervezett találkozót a D. P. Colibași Sportcsarnok foglaltsága miatt a Sepsi Arénában játszották le, a sepsiszentgyörgyi szurkolók örömére. A felkészüli időszakban végig látszott, hogy jó csapat formálódik Szentgyörgyön, ezt a nyitómeccs is alátámasztotta, ugyanis a zöld-fehérek nem „kedveskedtek” a vendégekkel.

Hirdetés
Hirdetés

Az összecsapás vendégkosárral indult, Zubac talált gyűrűbe, amire Mandache válaszolt. Felváltva ment az adok-kapok, mígnem Butler 11-nél kiegyenlített, innentől pedig nem engedte ki kezéből a vezetést a címvédő együttes, hanem folyamatosan növelte előnyét (20–15). A második negyed elején Vucetic és Butler gondoskodott arról, hogy kétszámjegyűvé váljon a két csapat közti különbség, nagyszünetre 44–26-ra vezetett a Sepsi–SIC. A játék képe a folytatásban sem változott, tovább nyílt az olló, a differencia már a 30 pontot ostromolta. Az 58–31-ről induló zárószakaszban pedig át is lépte. A Sepsi–SIC végül Vucetic 15/3, Mandache 13, Givens 12, Demeter 8, Topuzovic 10, Nagy 4, Kovács 2 és Butler 12 pontjával 76–43-as sikert aratott (20–15, 24–11, 14–5, 18–12). A zöld-fehérek szombaton a Konstancai Phoenix otthonába látogatnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 3., 21:41
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Kedves Zsofia!!
    Lehet, hogy on nem azon a mecsen volt amelyiken en, de en a sepsi – braso mecsen voltam a sepsi arenaban, ahol kb 500- 600 sepsiszentgyorgyi szurkolo orvendezett es enekelgetett mint egy faba szorult fereg.
    Nagy ostrom volt, de ezzel a csapattal nem tudom ki alkothatta, de azt tudom hogy biztos hogy sokba kerul nekunk szentgyorgyieknek, de nagyon nagy szegyent vallunk az euroligaba!!!
    Istambulba ha hozza kotik a jobb kezuket a testukhoz es bal kezzel is agyon vernek!!!