Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csak egyenlítésre futotta a KSE-nek

Csak egyenlítésre futotta a KSE-nek Sport

Szombaton a labdarúgó III. liga alsóházi rájátszásának második fordulójában a Kézdivásárhelyi SE hazai pályán leixelt a Brassói Tâmpa Kids csapatával.

Hirdetés
Hirdetés

A az 5. csoportban játszott mérkőzés elején a KSE „az öltözőben maradt”, ugyanis a Cenk alattiak már a 2. percben Bunduc hálójába találtak. A folytatásban a kézdieknél volt többet a labda, ám nem sikerült veszélyeztetni az ellenfél kapuját, és az egyenlítő gól helyett a brassaiak növelték előnyüket a 38. percben, amikor az ellenfél csatár a 16-os bal oldali sarkáról a tehetetlen Bunduc kapujának jobb felső sarkába küldte a labdát. A hazaiak a 43. percben szépítettek, amikor egy veszélytelennek tűnő beadást a brassói hálóőr a kapuba segített.

Szünet után határozottabban támadott a KSE, és a 48. percben Sánta L. egy szabadrúgást értékesített 20 méterről. A győzelmi kényszerrel pályára lépő hazaiak próbálták megszerezni a harmadik gólt, ám támadásaikat az ellenfél védők ártalmatlanították, vagy ha nem, akkor a vasutasnak is beillő partjelző lengette buzgón zászlaját. Az utolsó tíz percben aztán felpörögtek az események. Előbb a 82. percben Bunduc hárított egy közeli lövést, majd a 88. és 93. percek között a KSE játékosai hagytak ki négy óriási helyzetet: a repertoárban alapvonalról visszagurított, üres kapu előtt elcsorgó labda, illetve alig pár méterről kihagyott ziccer is szerepelt. A mérkőzés egy újabb brassói helyzettel ért véget, ám Bunduc ezúttal is hárított.

Gazda József edző-játékos a mérkőzés végén így értékelt: „A fiúk nagyon akarnak, mindent beleadnak. Ám, sajnos, amint a nézőtérről is látszik: nincs érték, nincs, aki feltegye a pontot az i-re. 4–5 tiszta helyzetből nem tudunk egy gólt szerezni, másrészt viszont nagyon könnyen kapunk gólokat.” Legközelebb idegenben, Păulești ellen lép pályára a kézdi alakulat. „Nagyon nehéz kiszállás vár ránk, hiszen minden elvesztett pont lejjebb gurít a lejtőn. Remélem, a sérültek közül legalább ketten felépülnek, hiszen az alapemberek hiánya nagyon érződik. 24 pont van még játékban, amelyben 17-et kötelező nekünk hoznunk” – összegzett az edző.

 

Labdarúgó III. Liga, 5. csoport, alsóházi rájátszás, 2. forduló

KSE – Brassói Tâmpa Kids 2–2 (1–2)

Gólszerzők: Páll Kristóf, Sánta Lóránt, illetve Pleiașu, Nechita.

KSE: Bunduc – Albu A., Tankó Zs., Péter Á. (Bandi Á. 57), Gajdó T. – Sánta T. (Bântă I. 74), Bagoly B. (Szőcs L. 74), Páll K. (Papp L. 57) – Sánta L., Gegely A. (Pătrășcoiu 45.), Locotuș M.

Archív fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások