Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronzérem bokszban

Bronzérem bokszban Sport

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub sepsiszentgyörgyi bokszolója, Bogyor Dávid harmadik lett az elmúlt hétvégén, Gyergyószentmiklóson megtartott ökölvívó Székely Régió Kupán. Minden résztvevő két mérkőzést vívott, ennek alapján állt össze a végső rangsor.

Hirdetés
Hirdetés

Összesen huszonkét fiatal és tehetséges sportoló részvételével rendezték meg pénteken és szombaton az ökölvívó Székely Régió Kupa negyedik kiírását, amelyen tizenegy súlycsoport legjobbjai mérték össze erejüket. Az U14-es korcsoport 60 kilogrammos súlycsoportjában szorítóba lépett a sepsiszentgyörgyi Bogyor Dávid, aki az ősszel bronzérmes lett az anyaországi megmérettetésen. Bokszolónk első ellenfele a Budapest Honvédet képviselő Fischer Bálint volt. Sajnos a küzdelem idejekorán véget ért, mivel egy ütést követően Dávid orra túlzottan vérzett, ezért a ringorvos nem engedte tovább küzdeni őt, és sportolónkat leléptették. Második párharca már jobban végződött Bogyor számára, aki a súlycsoport kisdöntőjében parázs mérkőzésen pontozással bizonyult jobbnak a kolozsvári Nagy Dariusnál, így a harmadik pozícióban zárta a hargitai viadalt.

Az eredmény (U14, 60 kg): 1. Búzás Róbert (Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub), 2. Fischer Bálint (Budapest Honvéd), 3. Bogyor Dávid (Godako), 4. Nagy Darius (Kolozsvár).

Fotó: Facebook / Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük