Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Brassóban szenvedett egygólos vereséget a KSE focicsapata

Brassóban szenvedett egygólos vereséget a KSE focicsapata Sport

A Kézdivásárhelyi SE szombaton a Brassói ACS Kids Tâmpa otthonában egygólos vereséget szenvedett a labdarúgó III. Liga 5. csoportja alapszakaszának 16. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

Az első félidőben a házigazda alakulat játszott jobban, uralva a mezőnyt, ennek megfelelően meg is szerezték a vezetést a 30. percben.

A második játékrészben a kézdivásárhelyi kék-fehérek ragadták magukhoz a kezdeményezést, többször veszélyeztetve Popa kapuját, ám nem sikerült egyenlíteniük. A 46. percben Agafiței találta magát egyedül a kapussal szemben, ám 16 méterről mellélőtt, a hosszabbítás harmadik percében pedig Cîrstian fejese tévesztett célt.

Jól álltunk a pályán a második félidőben, azonban úgy érzem, nem volt kellő önbizalma a játékosoknak. De valószínű, hogy a következő játékok során visszanyerik ezt” – nyilatkozta lapunknak Rancz Lajos klubelnök.

A következő fordulóban a KSE hazai pályán fogadja a Viitorul Curița csapatát. „Csak a győzelem jöhet szóba” – hangsúlyozta a vezető.

ACS Kids Tâmpa – Kézdivásárhelyi SE 1–0 (1–0)

ACS Kids Tâmpa: Popa – Necula, Grideanu, Stăncuțu, Bordea, Moldovan, Goșman, Plăiașu, Zota, Antone, Nechita.

Cserék: Alexa, Rojniță, Vlad, Nicolau, Clinci, Clinciu, Tenică. Edző: Negoiță Liviu

KSE: Albert Hunor – Zöld Hunor, Gergely Alpár, Bînță Ionuț, Gajdó Tamás, Sütő Zalán, Agafiței Antonio Ștefan, Turcu Cosmin, Cîrstian Bogdan-Liviu, Botorok János, Perenyi Adrian.

Cserék: Bunduc Gabriel, Fülöp Zalán, Demeter Levente, Keresztély Ákos Hunor, Fábián Róbert Levente, Albu Erik Attila, Bandi Álmos, Ketesdi Nimród, Veres Róbert. Edző: Călin Moldovan

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük