Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Beindul a nagyüzem

Beindul a nagyüzem Sport

Ma 19 órától megkezdi szereplését a második legrangosabb európai kupasorozatban a Sepsi-SIC női kosárlabdacsapata, amely a csoportkör első fordulójában az izraeli Elitzur Holon együttesét látja vendégül a Sepsi Arénában.

Hirdetés
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a zöld-fehérek első csoportmérkőzésükön a hazai pálya előnyét élvezhetik, ezt követően viszont zsinórban háromszor játszanak idegenben. A háromszéki közönség által jól ismert Daniel Raberrel felálló Elitzur Holon elleni esélyeiket boncolgatva Zoran Mikes úgy nyilatkozott, képesnek tartja csapatát a győzelemre, és arra is valós esély lát, hogy továbbjussanak az E-csoportból.

„Az ellenfél csapatát tapasztalt kosárlabdázók alkotják, és bár tiszteljük őket, úgy gondolom, mi vagyunk a jobbak. A legfontosabb, hogy a játékosok az első másodperctől az utolsóig keményen, egymást segítve küzdjenek, és akkor biztosak lehetünk a győzelemben” – vélekedett Zoran Mikes, a Sepsi-SIC vezetőedzője, hozzátéve, hogy mindenképpen szeretnék felülmúlni tavalyi teljesítményüket, amikor a rájátszás első körében búcsúztak.

A belépőjegy felnőttek számára 15 lejbe kerül, 18 év alattiaknak ingyenes. A találkozó a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség YouTube-csatornáján (FIBA TV) élőben követhető.

Fotó: Sepsi-SIC

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük