Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Barbócz góljaival nyertek

Barbócz góljaival nyertek Sport

Mindkét Moldovai Köztársaság elleni felkészülési mérkőzését megnyerte a romániai U19-es futsalválogatott, ráadásul mindkét meccsen betalált a KSE Futsal reménysége, Barbócz Norbert. A céhes városi korosztályos alakulat vasárnap hazai pályán folytatja az U19-es Elit Ligát.

Amint arról beszámoltunk, Románia U19-es futsalválogatottja Vaslui városában edzőtáborozott az utóbbi napokban. A Robert Lupu vezetőedző által irányított csapat a szeptemberi, spanyolországi Európa-bajnokság márciusi selejtezőire készül, ahol házigazdaként fogadja Oroszország, Grúzia és Szlovákia válogatottját. A tét nagy, hiszen csak az első helyezett jut ki az Eb-re.

Hirdetés
Hirdetés

Az összetartás kiválóan sikerült, a válogatott kedden 5–0-ra, majd szerdán 3–0-ra múlta felül a Moldovai Köztársaságot, Barbócz Norbert pedig mindkét meccsen betalált az ellenfél kapujába. A román U19-es válogatott keret tagja még három székelyföldi magyar játékos: Keresztély József (2 gól Moldávia ellen) és Csog János (1 gól) az FK Székelyudvarhelytől, illetve Nagy Tamás a Marosvásárhelyi VSK-tól.

Hétvégén folytatódik az U19-es Elit Liga, a KSE Futsal vasárnap 12 órától az Olimpia Rm. Sărat csapatát fogadja a Kicsid Gábor Sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük