Felhívás!

Bajnokverés a debütmeccsen

Bajnokverés a debütmeccsen Sport

Álomszerűen debütált az NB I-ben a 18 éves Tamás Nándor kézdialmási labdarúgó, aki a Puskás Akadémia színeiben játszott első tétmérkőzésén a bajnoki címvédő MOL Vidi otthonában nyert csapatával 3–0-ra a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

A győztes csapat kezdőembere volt a 2000-ben Kézdivásárhelyen született Tamás Nándor is, aki a céhes városban kezdett el futballozni, majd a Székelyföld Labdarúgó Akadémiánál nevelkedett. Másfél éve még az FK Csíkszereda harmadosztályú csapatát és az U17-es együttest erősítette, 2017 nyarán került a felcsúti Puskás Ferenc Akadémiára, ahol előbb az U19-es, majd az NB III-as csapatban is szórta a gólokat. Később az NB II-es Aqvital FC Csákvár csapatához került kölcsönbe, ahol szintén kimagasló teljesítményt nyújtott.

A téli felkészülést már a Puskás Akadémia NB I-es csapatánál kezdte, a spanyolországi edzőtábor során a bolgár CSZKA Szófia elleni felkészülési mérkőzésen góllal és gólpasszal köszönt be. A Puskás Akadémia edzője, a magyar születésű, de Németországból hazatérő Radoki János az első tavaszi fordulóban bizalmat szavazott a fiatal tehetségnek. Mint elmondta, nála nem egy játékos életkora a döntő faktor. „Mindegy, hogy 18, 28 vagy 36 éves, az számít, milyen munkát végez az edzésen – indokolta döntését. – Aki jól edz, játszik, aki nem edz jól, nem játszik. Ez így normális.”

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. február 5., 8:06
    ÉRTÉKELÉS: 3

    MIERT NEM FIGYEL FEL SENKI A JEGKORONGOSOKRA? PELDAUL VASARNAP KITUNOEN SZEREPELTEK AZ U12-ESEK MAGYARORSZAG VALOGATOTJAVAL BENNE KET KEZDIVASARHELYI HOKISTAVAL(BARTHA NORBI,LUKACS DAVID). MEGVAN A GYONYORU MUJEGPALYANK DE SENKI NEM VET FITYET SEM A BUSZKESEGEINKRE PEDIG EGY HALA ODAFIGYELES NEKUK IS JOLESNE!!!!!!!!