Felhívás!

Az “ujjába került” egy angol szurkolónak csapata egyenlítő gólja

Az “ujjába került” egy angol szurkolónak csapata egyenlítő gólja Sport

A csütörtök esti Genk – West Ham United Európa-liga mérkőzés nem éppen a gólokról és a remek iramról marad emlékezetes. A szervezők és a nézők nyugalmát egy egészen elképesztő felfedezés zavarta meg.

Különösen bizarr felvétel járta péntek reggel be az internetet. A csütörtök esti Genk – West Ham United Európa-liga csoportmérkőzésen a biztonsági őrök egy szurkoló levágott ujjára bukkantak a földön. Az árválkodó testrészt gyorsan megvizsgálták, majd nemes egyszerűséggel a lelátót a pályától elválasztó kerítés fémszerkezetére helyezték.

A felvételek megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Angol lapértesülések szerint az ujjat az egyik West Ham drukker „vesztette el”, állítólag a csapat második gólja utáni túlfűtött ünneplés közepette a vaskerítésnek csaphatta, és úgy szakadhatott le a kézfejéről.

A nézők, akik látták a gyomorforgató bizonyítékot, azonnal siettetni kezdték a szervezőket, hogy hozzanak jeget és helyezzék az ujjat biztonságba, de azok láthatóan finoman szólva a fülük botját sem mozdították. A legfrissebb hírek szerint a drukkert megtalálták és kórházba szállították.

A mérkőzés végül 2-2-es döntetlennel ért véget.

(Hirado.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.