Felhívás!

Az idei volt az első

Az idei volt az első Sport

A Zöld Nap Egyesület partnerségben a városháza Sportirodájával sajtótájékoztatót tartott a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterében, ahol részletesen kiértékelték az október közepén tartott sportnapot.

Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke elmondta, idén első alkalommal szerveztek sportnapot Kalith Attila emlékére. Ezt a rendezvénysorozatot szeretnék évről évre tovább vinni, annyi különbséggel, hogy minden évben más kézdivásárhelyi és környékbeli sporthírességre emlékezzenek hozzáköthető sporttevékenységekkel.

A sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy az eseményre több mint 200 személy regisztrált, és az ekkor készült videót közel 7570-en tekintették meg. A szervezők igyekeztek a projektbe olyan tevékenységet beépíteni, amely minden testrészt átmozgat, valamint hangulatos is. Fontos szerepet kapott a szaladás, az ugrókötél-bajnokság, és ki lehetett próbálni különböző ügyességi játékokat is, mint például a japán mokurut.

A sajtótájékoztatón jelenlévő Kocsis Zoltán sportiroda-vezető a néhai Kalith Attila atlétikaedzőről mesélt. Emellett az örményországi Davit Mamulyan is felszólalt, hiszen ő készítette az idei Sportnap bannerét.

A projekt a Kovásznai Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság és az Európai Szolidaritási Testület társfinanszírozásával valósult meg.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások