Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az első kör kipipálva

Az első kör kipipálva Sport

Nagy lendülettel indult a 2017-es műfalmászó-szezon Bukarestben, ahol közel 90 gyerek és ifjúsági sportoló vett részt az idei országos bajnokság első fordulóján. Az idei sorozat egyébként öt fordulóból áll.

A bukaresti Fabrica de Cățărat műfalmászó-teremben a sepsiszentgyörgyiek brassói, rozsnyói, kolozsvári, nagyváradi, jászvásári, vulkáni és fővárosi ellenfelekkel mérték össze erejüket, négy korosztályban. A sepsiszentgyörgyi Sepsi Adrenalin SK 11 sportolóját nevezte a versenyre, a 7-9 éves lányok mezőnyében Bujdosó Hanga bronzérmet szerzett, míg Vlad Joantă ezüstérmes lett. A 10-11 évesek mezőnyében Lara Vornehm az 5., Ábrahám Lóránd a 9. lett, míg A 12-13 éves lányok körében Czirmai Anna a 4. helyen végzett. Az ifjúsági lányok mezőnyében Nagy Judit az első, Korodi Henrietta a 3., Nagy Janka pedig a 4. pozícióban zárt.

Az ifjúsági fiúk mezőnye volt a legnépesebb, értelemszerűen itt dúlt a legnagyobb harc a dobogóért. A 33 fiú között Sántha Róbert az utolsó pillanatig fej-fej mellett haladt három riválisával, végül negyedik lett, Perpits Endre nyolcadikként, Kelemen Szilárd pedig kilencedikként végzett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük