Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az edzői pálya előszobája

Az edzői pálya előszobája Sport

A romániai Nemzeti Labdarúgó Akadémia (ANF) 2022. október 3-tól 31-ig fogadja a beiratkozásokat az újabb sportoktatói tanfolyamra. A sikerrel vizsgázó végzősök a munkaügyi minisztérium és a tanügyminisztérium által hitelesített okleveleket kapnak, ami segítheti a további tevékenységükben.

Hirdetés
Hirdetés

Jelentkezhetnek klubokhoz, egyesületekhez leigazolt élsportolók, illetve volt élsportolók, valamint középiskolai sportosztályok, sportlíceumok végezettjei. Sportoktatói munkát lehet majd vállalni az országos szakszövetségek, valamint helyi klubok, egyesületek sportpályáin, sportlétesítményeiben, a sajátos helyzetek, lehetőségek függvényében. A sportoktatói minősítés és tevékenység az edzői pálya előszobája lehet.

Az újabb tanfolyam tervezett időtartama 5-6 hét, az elméleti oktatás a Román Labdarúgó-szövetség székházában lesz, a gyakorlati oktatás helyszíne a bukaresti Nemzeti Aréna (futballstadion). A majdani egynapos elméleti és gyakorlati vizsgára azok jelentkezhetnek, akik betartották a tanfolyam szövegébe foglalt szerződési megállapodás előírásait.

Fotó: FCSB

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük