Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Alaposan bevásároltak

Alaposan bevásároltak Sport

Az idei „nyári” átigazolási szezonban számtalan üzlet köttetett, voltak csapatok (Chelsea, Bayern), melyek alaposan bevásároltak, míg akadtak olyanok (Real Madrid), ahova egyetlen új játékos sem érkezett. Íme, a legdrágább igazolások.

Hirdetés
Hirdetés

A 10. helyen a ghánai középpályás Thomas Partey található, akiért az utolsó napon 50 milliót fizetett az Arsenal az Atlético Madridnak. A PSG is ennyit adott az Internek az argentin Mauro Icardiért. A Chelsea egy 23 esztendős bal oldali védőért, Ben Chilwellért fizetett alig valamivel többet (50,2 milliót) a Leicesternek, de 53 millióért megszerezték a Leipzigtől a német Timo Wernert is a támadósorba. Alvaro Morata a 6., miután 56 milliót adott érte a Juventus.

A Manchester City a szezon elején nagy verést kapott a Leicestertől, másnap gyorsan vett is egy védőt, a 23 éves portugál Ruben Diasért 68 milliót fizetett a Benficának. A Napoli nem sajnált 70 milliót a Lille 21 éves nigériai támadójáért Victor Osimhenért, míg a Juventus 72 milliót adott a brazil Arthurért a Barcának. Az idei átigazolási szezon legdrágább játékosa a német Kai Havertz volt. A Leverkusen 21 esztendős középpályásáért 80 milliót fizetett a Chelsea.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük