Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Adományt gyűjtöttek

Adományt gyűjtöttek Sport

Szombaton jótékonysági kangoo jumps eseményt szervezett a kézdivásárhelyi Bandi Iringó kangoo jumps-oktató a kétéves sepsiszentgyörgyi Imreh Kincső megsegítésére. A kézdivásárhelyi sportcsarnokban megtartott eseményen 2024 lej gyűlt össze a neuroblasztómával diagnosztizált kislány kezelési költségének támogatására.
A jótékonysági akciónak kb. 60 résztvevője és 25–30 „nézője” volt. A belépő 10 lejbe került, ebbe benne volt a szervezők által biztosított felszerelés is.
Kérdésünkre Bandi Iringó elmondta: a Facebookon látta a felhívást, hogy gyűjtés zajlik a sepsiszentgyörgyi kislány megsegítésére, akit jelenleg a budapesti 2-es számú gyerekklinika intenzív osztályán kezelnek, és aminek költsége több ezer euróba kerül. Ekkor döntött úgy, hogy a férjével közösen egy ilyen megmozdulás keretében hozzájárulnak a kislány, illetve szülei megsegítéséhez.
Kézdivásárhelyen tavaly nyáron honosodott meg a kangoo jumps, hétfőn, szerdán és pénteken mozognak az Apor Péter Líceum tornatermében (bővebb információ a 0756.244.277-es telefonszámon). Az oktató megjegyezte: a kangoocipő rehabilitációra volt kifejlesztve, és a kangoo jumps ebben a speciális cipőben végzett mozgásforma, amely csökkenti a lehetséges boka-, térd- és gerincízületi sérüléseket, ugyanakkor kalóriaégető szerepe is van ennek a testedzésnek. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük