Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Adományokat gyűjtött a Székely Légió

Adományokat gyűjtött a Székely Légió Sport

A Sepsi OSK szurkolói is gyűjtést szerveztek az ünnepekre, az adományokat egy beteg fiatalember kezelésére fordították, illetve Böjte atya gyerekeinek adták át.

 

A háromszéki szurkolók 5.800 lejt, ezer forintot és két eurót gyűjtöttek a legutóbbi, Botoşani ellni hazai mérkőzés során, de a pénzadományok mellett mintegy kétszáz kilogrammnyi élelmiszert (olaj, cukor, liszt, puliszkaliszt, konzervek és édesség) is összeszedtek, amit december 20-án visznek el a Böjte Csaba otthonában élő gyerekekhez. A szurkolók 3325 lejt Kádár Botond kezelési költségeire utaltak át, a fennmaradó összeget pedig szintén a Böjte Alapítvány kapja.

Nagy Lázár József, a szentgyörgyi szurkolótábor egyik tagja elmondta: fontosnak tartják a jótékony akciók szervezését, és nagyszerű dolog látni, hogy voltak, akik csak emiatt mentek el a mérkőzésre. „Az ilyen megmozdulásokkal is azt szeretnénk megmutatni, hogy a szurkoló nem jelent veszélyt a társadalomra, nem huligán, hanem segítőkész ember, akárcsak bárki más” – mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük