Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„A legjobb döntést hoztuk”

„A legjobb döntést hoztuk” Sport

Szoboszlai Dominik szerint a fejlődése és a jövője szempontjából a legjobb döntést hozták meg azzal, hogy a Salzburgból a Leipzig csapatába igazolt.

A 20 esztendős támadó középpályás januártól szerepel a német Bundesligában szereplő RB Leipzigben, négy és fél évre írt alá új klubjával, amelyben a szintén magyar válogatott Gulácsi Péter és Willi Orbán is szerepel. A csapat jelenleg a harmadik helyen áll a bajnoki tabellán, a Bajnokok Ligájában pedig a Liverpool vár rá nyolcaddöntőben. „Nem olyan csapatot választottunk, ahol kevés esélyem lett volna játszani, hanem arra figyeltünk, hogy van játéklehetőség, hogy hasonló szisztémában játszanak, mint a Salzburg, de mégis egy fokkal nagyobb és jobb csapat” – nyilatkozta Szoboszlai.

Hirdetés
Hirdetés

Az előző szezonban az osztrák élvonal legjobbjának választott játékos hozzátette, azért is „tökéletes lépcsőfoka” a fejlődésének a Leipzig, mert a klubnál ugyanazt a futballfilozófiát követik, mint amihez ő hozzászokott a Salzburgnál, ráadásul Gulácsi Péteren és Willi Orbánon kívül a szintén a Salzburgtól a lipcsei csapathoz érkezett Amadou Haidarát és Hvang Hicsant is jól ismeri.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük