Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A KSE győzött a háromszéki rangadón

A KSE győzött a háromszéki rangadón Sport

A Sepsi OSK farmcsapata legutóbb október 7-én tudott győzni a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjában, azóta zsinórban hét találkozót bukott el, miután péntek délután ezúttal hazai pályán szenvedett vereséget a Kézdivásárhelyi SE ellen.

Hirdetés
Hirdetés

A szezon első felében már összecsapott a két együttes, akkor a sepsiszentgyörgyiek örülhettek a végén, azonban most is számítani lehetett arra, hogy szoros mérkőzést játszanak. A hazai Sepsi OSK eléggé rossz formában várhatta a meccset, ugyanis egyhuzamban hatszor szenvedtek vereséget, míg a kézdivásárhelyiek az ezt megelőző két bajnokijukat egyaránt megnyerték, így bizakodva álltak fel a pályára.

A két együttes méltó ellenfele volt egymásnak, küzdöttek becsülettel, és amikor már úgy tűnt, hogy pontosztozkodás lesz a vége, a 94. percben Ketesdi Nimród góljával megszerezték a vezetést a vendégek (0–1), a válaszra pedig már ideje sem lett volna a piros-fehéreknek, így végül a KSE gyűjtötte be a három egységet.

Ezzel a sikerrel továbbra is a hatodik helyen áll a Kézdivásárhelyi SE, 8 ponttal lemaradva a Székelyudvarhelyi FC mögött, de néggyel megelőzve a Sepsi OSK II. csapatát.

Labdarúgó 3. Liga, 5-ös csoport, 14 forduló:
Sepsi OSK II.–Kézdivásárhelyi SE 0–1 (0–0),
gólszerző: Ketesdi (90+4.)

Sebestyén Ervin

Fotó: Székely Hírmondó-archív

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük