Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A 6. Dobolyi Aladár Emlékverseny

A 6. Dobolyi Aladár Emlékverseny Sport

Hatodik alkalommal tisztelegtek emlékversennyel a 2015. november 8-án elhunyt Dobolyi Aladár emléke előtt. A köztiszteletnek örvendő Ali bácsi nevéhez többek között tizenhat román bajnoki, hat Balkán-bajnoki cím, egy Európa-bajnoki harmadik hely, valamint sok más dobogós helyezés fűződik, emlékét egykori tanítványai ápolják.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton és vasárnap az eddigi legnépesebb mezőny gyűlt össze a Secuiana Rt. támogatásával megszervezett Dobolyi Aladár Emlékversenyen, 35 klub mintegy 250 versenyzője 20 asztalon közel 700 mérkőzést játszott a két nap leforgása alatt. Az U9-es, U11-es, U13-as és U15-ös korosztálynak szóló verseny nemzetközi jellegét a debreceni és a kisinyovi asztaliteniszezők adták, Háromszéket a házigazda Nagy Mózes Sportklubon kívül a Sepsi ISK és a Sepsi-SIC képviselték.

„Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan megtiszteltek jelenlétükkel, ilyen népes mezőny még országos versenyen is ritkaságszámba megy. A visszajelzések rendkívül pozitívak, mindenki elégedetten távozott” – tudtuk meg Kerekes Barnabás edzőtől, aki Barti Loránd segédedzővel gondoskodott a zökkenőmentes lebonyolításról.

Az NMSK három dobogós helyezést szerzett, Kovács Kristóf az U13-as, Pribeagu Sebastian pedig az U15-ös korosztályban diadalmaskodott, ugyanitt Canea-Kocsis András 3. lett. Az U15-ös lányoknál Simon Teodora (Sepsi-SIC) végzett az élen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük