Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Valódi magyaros ízek

Valódi magyaros ízek Kultúra

A Két Haver és a Bertici Fivérek húzzák a talpalávalót szombaton, Karcsi csárdájának hivatalos nyitó buliján, Sepsiszentgyörgyön. A Csíki utcába költözött, száz férőhelyes vendéglő igazi magyar ízeket ígér. A fehér-barna, klasszikus „csárda-színekre” festett tágas vendéglátó helyiségben a főleg szabadtűzi produkcióiról elhíresült Bágyok Károly csárdai „adaptációját” kóstolhatjuk meg.

– Házias, bőséges, megfizethető, igazi magyaros csárdaételeket kínálunk, élén az alföldi gulyáslevessel és cigánypecsenyével. Sok, mindig gondosan párolt húst, paprikát, hagymát, sertészsírt használunk, ahogyan az a magyar konyhára jellemző – mondja Bágyok Károly.

Terveik szerint később a „fehér” (értsd: kevesebb paprikát használó) székely konyha jellemzőit is beépítik a menübe. Áraik a „középkategória alján” találhatók: az ajánlott, háromfogásos napi menü 13, a választható menü 15 lejbe kerül, kérésre házhoz szállítják. A hétvégi élőzenés estékre előjegyzéssel, jegyrendszerben foglalhatók asztalok. A jó minőségű vendéglői szolgáltatásra igényük és pénzük is van a háromszékieknek – oszlatja el az esetleg meglévő kételyeket a népszerű mesterszakács. A nyitó bulira a 0741.476.875-ös telefonszámon lehet asztalt foglalni. Részletek: facebook/bagyokkarcsi.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük