Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újra pöfög a kisgőzös

Újra pöfög a kisgőzös Kultúra

Augusztus 3-4-én, szombaton és vasárnap a helyi önkormányzat szervezésében rendezik meg a kommandói falunapokat. A kétnapos eseményen színpadi és szabadtéri programok várják az érdeklődőket.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton déli harangszókor lesz a megnyitó, és tíz perc múlva indul a favágóverseny, fejszehajítással és kötélhúzással színesítve. 14 órától az uzoni Atlantisz fúvószenekar térzenével szórakoztatja a közönséget, és kezdődik az öregfiúk focimérkőzése: Kommandó-Kézdivásárhely.
16-tól Mogos Daniela (román népdalok), 18-tól R-Robi hip-hop zenéje, 19-től a Másnaposok mulatós zenével, 20-tól Gabriel, 21-től Kaly, ezt követően tábortűz, majd utcabál Zenész Robikával.

Vasárnap déltől a Nemere fúvós­zenekar, Lécfalva és Kovászna ifjúsági fúvószenekara lépnek fel, majd a Horn Dávid Általános Iskola, a mikóújfalusi általános iskola, illetve a lécfalvi Nemere táncegyüttes műsora következik. 15-től Kangoo Jump fitneszbemutató, énekel a kézdivásárhelyi református egyház Hálaadás férfikórusa, 17-től a Kommandói Ifjúsági Néptánccsoport műsora, 19-től Old Bumeráng country rock koncert, majd Cairo pop dance, 21-től az Apostol együttes élő koncertje és tűzijáték.
Állandó programok: sétavonatozás, akadályverseny, ingyenes egészségügyi mérések.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük