Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:30 Az oroszlánkirály, 16:45 A kis kedvencek titkos élete 2., 18:30 Pókember: Idegenben, 18:45 Pompon klub, 20:30 A Szent és a Farkas, 21:00 Csekély esély.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

Sepsiszentgyörgyön a Vártemplom új gyülekezeti termében ma 18 órától Péntek Róbert Bujdos-óra című verseskötetét mutatják be. A könyvbemutatón a költő olvas fel verseiből, de néhány vers megzenésített formában is elhangzik. Szervezők: a sepsiszentgyörgyi református Vártemplom és a Kónya Ádám Művelődési Ház.

 

KERÉKPÁROS KINCSKERESÉS

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület augusztus 3–4-én szervezi az ötödik kerékpáros kincskeresést a Nemere Útján. A kincskeresésre korhatártól függetlenül várják azokat, akik szeretnek kerékpározni és szeretik a kihívásokat, kalandokat. Jelentkezni augusztus 1-jéig lehet a 0766.611.066-os telefonszámon vagy az office@zoldnap.info e-mail-címen. A helyek száma korlátozott. Amire szükség lesz: biztonságos és működőképes állapotban levő kerékpár, fényképezőgép (vagy fotózásra alkalmas telefon), kalandvágy, kreativitás, logikus gondolkodás, izolír, hálózsák. Javasolt a bukósisak viselése és napolaj használata. A szervezők egy térképpel, feladatleírással és kis nassolnivalóval indítják útnak a résztvevőket. Bővebben a zoldnap.info honlapon.

 

ÜTŐS KÖRÚT

A Diákok éve tematikus év keretén belül szervezett Ütős nyár Sepsiszentgyörgyön! programsorozat augusztus 2-án érkezik el első, a szó szoros értelmében ütős koncertjéhez, hiszen 19 órától a világ legjobb ütőegyüttesei közé tartozó Artisjus-díjas Talamba lép majd fel a főtéri kőszínpadon.

 

ANNA-BÁL

Az Aranyszívek Nyugdíjas Egyesület augusztus 4-én 18 órától tartja Anna-napi bálját a sepsiszentgyörgyi Park vendéglőben. Telefon: 0723 727 279.

 

KIÁLLÍTÁS

A Kovászna Megyei Volt Politikai Foglyok Szervezete a sepsiszentgyörgyi Beör-palotában levő emlékházban Nagy Imre nem mindennapi sorsát a Nagy Imre Társaságtól kölcsönkapott képes táblákon mutatja be. Minden pénteken 10–12 és 17–19 óráig, hivatali szolgálatuk idején várják a csoportos vagy egyéni látogatókat, de bejelentés alapján máskor is az érdeklődők rendelkezésére állnak. Telefon: 0726.237.944.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük