Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

TusnadGastroBluesFest másadszor

TusnadGastroBluesFest másadszor Kultúra

A tavaly szeptemberben megrendezett első kiadás után az ACCENT GeoÖkológiai Szervezet és Tusnádfürdő Polgármesteri Hivatala hétvégén ismét tető alá hozza a TusnadGastroBluesFest-et. Ilyen koncertszegény időkben ennél izgalmasabb programot aligha találni a környéken!

Hirdetés
Hirdetés

Június 18–20. között újra a blues központjává válik Tusnádfürdő, ahol a „koncertek mellett arra hívjuk az érdeklődőket, hogy ízleljék meg a Papa la Șoni ínycsiklandó főztjeit. Ugyanakkor a koncertek teljes ideje alatt hagyományos székely ételek kerülnek felszolgálásra, melyek közül nem fog hiányozni a paprikás, a gulyás vagy a kürtőskalács és a lángos” – olvasható a tusnadfest.ro honlapon, ahol a részletes programot is megtalálják. Innen derül ki, hogy borkóstolóra, „gasztronómiai élvezkedésre”, workshopokra, fotókiállításra is számíthatunk, lehet szekerezni, túrázni, lovagolni, csillagokat lesni. De a legfontosabb a blues!

Pénteken 17 órától a Watzzy (RO), a Baicea Blues Band (RO), a Grunting Pigs – Jumping Matt & Szász Ferenc feat. A. G. Weinberger (HU/RO) és a Bluescore (RO/USA) csap a húrok közé, szombaton a Blue Monday Ministers (RO), a Foxy Lady Band feat. Giles Robson (RO/UK), a Quo Vadis (RO) és a Dave Fields Band (USA) lép fel, míg vasárnap az Axis (RO/SRB), a The Gamblers (SRB) és az Oxigen (RO), hogy aztán 22 órától Tribute To Muddy Waters (RO/HU/SRB/USA/UK) tegye fel az i-re a pontot.

A háromnapos bérlet 225 lejbe kerül, az egynapos belépő 95 lejbe (www.iabilet.ro), de jó lesz igyekezni, mert a férőhelyek korlátozottak!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük