Felhívás!

Több száz tevékenység

Több száz tevékenység Kultúra

Az idén Európai Tehetségponttá vált, önfenntartó társulatként működő Osonó a 2017–18-as évadban a három műsoron lévő előadását 76 alkalommal, mintegy ötezer néző számára mutatta be Magyarországon, Romániában és Kárpátalján – tudtuk meg a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely évadzáró mérlegéből.

A színházműhely 66 interaktív közönségtalálkozót tartott az előadások után, hét drámatábort, egy fesztivált, 118 műhelyfoglalkozást és számos képzést szervezett.
Ebben az évadban is folytatódott a jelentős projektek átköltöztetése és megvalósítása, és a Bakelit Multi Art Centerrel partnerségben elkészült az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című dokumentarista színházi előadás magyarországi adaptációja.
A közel 530. alkalommal bemutatott Ahogyan a víz tükrözi az arcot című dokumentarista előadás nagy érdeklődést keltett a Bákó Románia Ifjúsági Fővárosa programban, de egy ukrajnai turnénak is része volt.
Az oktatási projektek közül kiemelkedőnek számít a Román Nemzeti Kulturális Alap támogatásával létrehozott országos osztálytermi színházi projekt, amely által 11 romániai iskola közel ezer diákja részesült komplex színháznevelésben

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.