Felhívás!

Tisztelt Ház

Tisztelt Ház Kultúra

A Csíki Játékszín ma 19 órától a Gábor Áron-bérleteseknek, szombaton 19 órától a Toldi-bérleteseknek játssza a Tisztelt Ház című zenés vígjátékát a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében.

 Halmi Vera az erkölcs nevében felszólaló Takács képviselőt az Országházban nyilvánosan megvádolja liliomtiprással. Takács tisztázni szeretné magát, így kerülnek újra és újra lencsevégre együtt, mert a sajtó a nyomukban jár, hogy az olvasók elé tárhassa a „románc” folytatását. De kinek lehet hinni 1934-ben? Egy magát kompromittáltnak valló lánynak? Egy magát ártatlannak mondó politikusnak? A magát függetlennek tartó sajtónak? És különben is, hogyan kerülnek a szerelmi botrány szereplői egyszer csak Pestről a tengerpartra?

Az előadás rendezője Lendvai Zoltán, koreográfusa Bóbis László, díszlet-jelmeztervezője Kelemen Kata, zenei vezetője Bene Zoltán. A betétdalok dalszövegírói: Harmath Imre, Harsányi Zsolt, Kellér Dezső, Szilágyi László. Szereplők: Sándor Anna, Veress Albert, Kosztándi Zsolt, Zsigmond Éva Beáta, Szabó Enikő, Kányádi Szilárd, Bokor Andrea, Fekete Bernadetta, Ráduly Beáta, Bende Sándor, Keresztes Szabolcs, Lőrincz András Ernő, Pap Tibor, Puskás László. Zenekar: Ráduj Gábor, Boldizsár Szabolcs, Balázs Péter, Hompoth Arthur-Norbert, Bene Zoltán. Koreográfus-asszisztens: Zaiba Anikó, díszlet-jelmeztervező: Kelemen Kata. Jegyár: 15 lej (diák- és nyugdíjasjegy: 10 lej).

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.