Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szórványban az Osonó

Szórványban az Osonó Kultúra

Az Osonó két produkcióját összesen négy alkalommal láthatják a XX. Partiumi Diákszínjátszó Fesztiválon (PADIF) fellépő diákok. Az október 26–28. között Szilágycsehben megrendezendő országos versenyen 28 csapat mintegy 400 diákja vesz részt.
A független társulat a résztvevőknek mutatja be az Ahogyan a víz tükrözi az arcot és az Ismeretlen barátok társasága avagy Piknik egy japán szőnyegen című előadásokat, amelyeket minden esetben interaktív foglalkozás és beszélgetés követ. A huszadik kiadását megérő rendezvény fontos fóruma a diákszínjátszásnak, és az évek során az erdélyi diákszínjátszók színvonalas találkozójává vált, amely lehetőséget teremt a találkozásra, tapasztalatcserére, valamint a csoportvezetők gondolatainak és elképzeléseinek megosztására.
Az Osonó Színházműhely az előző években már többször működött együtt a fesztivállal, és mutatta be előadásait a résztvevő diákszínjátszók számára. A színházi, oktatási és szociális projekteken keresztül az Osonó intenzív élményt biztosít a résztvevők számára, hogy saját önismeretük és másokkal való kapcsolataik fejlesztését elősegítse. A független társulat célja, hogy korunk mindennapi történéseit felismerje, művészi alkotássá formálva alternatív megoldásokat keressen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük