Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgyön a Lord of the Dance

Sepsiszentgyörgyön a Lord of the Dance Kultúra

Három nap leforgása alatt két remek művészeti élményben részesül a sepsiszentgyörgyi zenekedvelő közönség: előbb a Michael Flatley-féle Lord of the Dance érkezik a Sepsi Arénába, majd két nappal később Rákász Gergely a Gyöngyvirág utcai református templomba. Az ír táncprodukció itteni állomása a három fellépésből álló romániai turné részét képezi.

A világ leglátványosabb táncprodukciója, a Lord of the Dance május 19-én érkezik Sepsiszentgyörgyre, háromállomásos romániai turné részeként (18-án Kolozsváron, 20-án Bukarestben lépnek fel), a 25 Years of Standing Ovations nevű jubileumi európai körút keretében. A több millió rajongóval rendelkező Michael Flatley-t szerte a világon a tánc géniuszának tartják, ezt a címet karrierje során tanúsított rendkívüli teljesítményének köszönhetően nyerte el, illetve a Riverdance együttessel az 1994-es Eurovíziós Dalfesztiválon való legendás bemutatkozásával, amivel nemzetközi szinten is népszerűvé téve az egyébként eleve sokakat lenyűgöző ír táncot.

Az elmúlt 25 évben Michael Flatley és a Lord of the Dance szinonimákká váltak. A számos díjjal kitüntetett és több rekordot megdöntő, 40 táncos által előadott ír táncprodukciót a premiertől napjainkig több mint 60 millió ember látta több mint 50 országból. A vibráló és energikus előadás, a Gerard Fahy zenéjére tánc által elmesélt történet világszerte elbűvöli a közönséget. A 25. évforduló apropóján új kosztümök és vizuális hatásokat célzó legkorszerűbb technológiák alkalmazása révén ötvözi a hagyományt és a kortárs tendenciákat, megőrizve az ír tánc varázsát.

Hirdetés
Hirdetés

Jegyek már csak korlátozott számban kaphatók, és az sem mindegy, hol vásároljuk. Az egyik, általunk meglátogatott internetes portálon 384–676, a másikon 209–471 lejért kínálják.

Fotók: Lord Of The Dance

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük