Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajtoltak a diáknapok

Rajtoltak a diáknapok Kultúra

Tegnap Kovásznán elkezdődtek az első diáknapok. Ennek szervezője a Kovászna Megyei Középiskolások Szövetsége, partnerségben a Háromszéki Ifjúsági Tanáccsal és a Fiatalok Kovásznáért Szervezettel. Az esemény a meghívottakkal együtt mintegy 100 embert mozgósított.

A Kovásznai Művelődési Központban tartott megnyitón Gyerő József polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, hangsúlyozva, az ilyen jellegű rendezvények pozitív hozadéka, hogy általuk fejlődik a diákok csapatban és közösségben történő együttműködése. Antal Balázs, a KOVAKÖ elnöke elmondta: „A diáknapok célja megmozgatni a kovásznai és környéki fiatalokat, ugyanis az elmúlt években az a tapasztalat, hogy míg Sepsiszentgyörgyön Háromszéki Diáknapokat, Kézdivásárhelyen és Baróton diáknapokat, a megye néhány településén ifjúsági napokat szerveznek, addig Kovászna kiszorítódott az ifjúsági rendezvényekből.”

A rendezvény főszervezője, Veén Vanda közölte, a diáknapokra három kovásznai és egy kommandói csapat nevezett be. A fiatalokat különböző vetélkedők és szórakoztató programok várják, majd szombaton gálát tartanak, ahol a győztes csapat SIC Fest-belépőkkel gazdagodhat.
Veén Vanda (képünkön) és a szervezők tartalmas szórakozást ígértek a fiataloknak

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük