Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Oszkár-gála a Vigadóban

Oszkár-gála a Vigadóban Kultúra

A kézdivásárhelyi Református Kollégium gólyapárja, Ábri Boglárka és Varga Bálint nyerte a Gólya Oszkárt a pénteken megrendezett Városi Gólyabálon, a Vigadó Művelődési Házban.

Az előző évekhez hasonlóan a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet idén is egyedi tematika köré építette fel a kilencedikeseknek szóló megmérettetést, ezúttal az Oscar-gála témakörben állították kreatív kihívások elé az öt helybeli középiskola gólyapárjait.

Beke Adrienn és Stanciu Gabriel (Apor Péter Szakközépiskola), Farkas Fruzsina és Szász Zalán (Bod Péter Tanítóképző), Kovács Katalin és Schradi Ákos (Gábor Áron Szakközépiskola), Puskás Cynthia Lethicia és Niczuly Rajmond (Nagy Mózes Elméleti Líceum), Ábri Boglárka és Varga Bálint (Református Kollégium) a Kézdi – Hollywood – vásárhelyi Dolby Színház csillogó, kihívásokkal teli világában hat próbát kellett kiálljon.

Hirdetés
Hirdetés

A zsűri döntése alapján a Református Kollégium gólyapárja nyerte a két 2019-es Vibe Fesztivál-bérletet, illetve ők képviselhetik Kézdivásárhelyt a Megyei Szupergólyabálon. Második helyen végeztek a Bod Péter Tanítóképző gólyái, akik SIC-Feszt hétvégi jegyekkel térhettek haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Nagy Mózes Elméleti Líceum párosa állhatott, ők SIC-Feszt napi jeggyel gazdagodtak. Dicséretben részesült az Apor Péter Szakközépiskola és a Gábor Áron Szakközép Líceum. A díjak mellett minden versenyző Empty Fesztivál-belépővel gazdagodott.

Tamás Réka

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük