Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett a Stars Wars kilencedik részének előzetese

Megérkezett a Stars Wars kilencedik részének előzetese Kultúra

Decemberben érkezik a kilencedik Csillagok háborúja történet. A Star Wars: Skywalker kora című epizóddal véget ér az űreposz.

Hirdetés
Hirdetés

“A saga véget ér. A történet örökké él” – olvasható az üzenet a scifisorozat IX. epizódjának utolsó beharangozó videóján, amely a héten jelent meg. A traileren C-3PO is a búcsúra utal: “Egy utolsó pillantást vetek a barátaimra” – mondja.

A film december 19-től a magyar mozikban is látható. A Star Wars: Skywalker kora a Star Wars: Az ébredő Erővel 2015-ben elkezdődött új trilógia befejező része. Az ébredő Erőt J. J. Abrams rendezte, a trilógia második részét, a Star Wars: Az utolsó jedik című epizódot Rian Johnson, a harmadik, befejező részt pedig ismét J. J. Abrams jegyezte rendezőként.

A Skywalker korának főszerepében Daisy Ridley tér vissza, a további szereposztásban látható Oscar Isaac, John Boyega, Mark Hamill, Carrie Fisher és Adam Driver is.

A Walt Disney stúdió, amely a Star Wars jogait a Lucasfilmtől megvásárolta, májusban bejelentette, hogy 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban a Star Wars-univerzum három új filmje jelenik majd meg. Szó volt egy új trilógiáról, amelyet Rian Johnson rendezne.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük