Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma veszi kezdetét az Untold Fesztivál

Ma kezdődik a fiatalok  által visszafogott lélegzettel várt Untold fesztivál. Az előbbi évekhez hasonló módon, az idén öt éves zenei fesztivál oly népszerűségnek örvend, hogy már hónapokkal a rendezvény előtt elfogytak a bérletek, az eladott jegyek száma pedig már a százezret is meghaladta.

Hirdetés
Hirdetés

Holnaptól ezeknek a jegyeknek százezer  birtoklója fogja megkezdeni ezt az egész hétvégés élményt . 10 színpad, amely közül a főszínpad a Cluj Arénában található és nagysága sok más európai fesztivál méretével felveheti a versenyt, és több mind kétszáz fellépő fog feledhetetlen élményt biztosítani a résztvevőknek , köztük Robbie Williams, 3 are legend, Armin van Buuren és Martin Garrix exkluzív előadással várják az érdeklődőket. 

A fellépők közé sorolhatók  azonban még olyan világhírű zenészek sztárok is , mint David Guetta, James Arthur, Timmy Trumpet, Bastille. 

A fő színpadon fellépnek olyan hírességek is mint:  Armin Van Buuren, David Guetta, Martin Garrix akik már az Untold fesztivál ikonikus és visszatérő alakjaivá váltak. Különlegesség azonban idén, hogy nemzetközileg elismert Robbie Williams először lép fel Erdélyben, az előadóművésznek idén csupán 2 koncertje volt, így a mostani fellépés külföldieket és belföldieket egyaránt bevonz. Továbbá, a holland szérmazású lemezlovas, Armin Van Buuren korábbi években kialakult szokását fenntartva ismét programon túl fog zenélni. Jogos lenne a kérdés, hogy a résztvevők hogy nem tudják megunni, de ehelyett inkább abban reménykednek, hogy ismét 7-8 órás buliban lehet részük.

Bár a hangsúly ebben az évben is a főszínpadra esik, nem feledkezhetünk meg a másik kilenc színpadról sem. Ezek közül a két jelentősebb a Galaxy és Alchemy, amelyek a sportcsarnokban találhatóak. Leginkább elektromos zene lesz hallható itt, de, az Alchemy színpadon a hangsúly a hip-hop-ra esik, ugyanis fellép a közismert Paraziții és Subcarpații együttes. Az előbbi az egyik legrégebbi zenei társulat Romániában, és az évek során 5 albumuk is megjelent akárcsak az  utóbbinak, attól eltekintve, hogy ők csak 2010-ben alakultak.

Viszont a szabályokat sem szabad elfeledni, ugyanis a fesztiválozók több dologra is oda kell figyeljenek. Nem szabad 21x29cm-nél nagyobb táskával a fesztivál területére lépni, ételt, italt kizárólag a kapukon belül vásárolhatunk. Illetve a legfontosabb dolog, ami csak az idéntől lépett érvénybe, az, hogy a résztvevők csupán 2x mehetnek be egy nap a fesztivál területére, amely a hatalmas tömeg kezelésében segít a szervezőknek. A fesztivál területén készpénzzel nem lehet fizetni, ugyanis a karkötőhöz csatolt kártyával lehet fizetni, amelyet a bejáratnál kell feltölteni. Az árak nem feltétlenül pénztárcabarátok, de nincs más lehetőség. Egyértelműen a kiskorúaknak az alkoholfogyasztás tilos, ezt jelzi a felnőttekétől eltérő színű karszalag.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük