Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

KVISZ-születésnap

KVISZ-születésnap Kultúra

Ma 17 órától a Vigadó dísztermében ünnepli nyolcadik születésnapját a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet (KVISZ). Az évfordulós rendezvényen visszatekintenek a múltra, megtervezik a jövőt, illetve díjat adnak át.

A KVISZ az elmúlt években számos színes programmal, képzéssel rukkolt elő, több száz önkéntes órát töltöttek el azok, akik a rendezvények szervezésében, lebonyolításában részt vettek. Szöllősi Tamás, a szervezet elnöke elmondta, a KVISZ hozzájárult ahhoz, hogy a városban élő diákok, egyetem után hazatért fiatalok tevékenyen tölthessék el a szabadidejüket, tudásukkal, értékeikkel felkészültek legyenek a jövőbeli kihívásokra. „A nyolc év alatt bebizonyosodott, hogy szükség van egy szervezetre, amely a fiatalok igényeinek megfelelő, értékteremtő és értékmegőrző, szórakoztató, tehetséggondozó programokkal segíti az az ifjúság aktív szerepvállalását” – tette hozzá.
A KVISZ tagjai a nyolcadik évfordulót közösen, barátokkal, önkéntesekkel, partnerekkel szeretnék megünnepelni, felidézve a legjobb pillanatokat, megköszönve mindenkinek a segítséget, megtervezve a jövőt egy jó hangulatú koccintás és találkozás alkalmával. Az ünnepség keretében a frissen alapított Bajtárs díjat is átadják.

Farkas Áron

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük