Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közösségi nap Kézdiszentléleken

Közösségi nap Kézdiszentléleken Kultúra

A tavalyi évhez hasonlóan ismét megrendezésre kerül augusztus 14-én, Kézdiszentléleken, a Perkő tetején a község közösségi napja, amelynek ötlete Dávid István kántortól származik, így a Lau-Do egyesület – amelynek Dávid  elnöke –, a helyi önkormányzati hivatallal közösen együtt szervezi meg a családias napot.

Hirdetés
Hirdetés

A közösségi nap szentmisével kezdődik, amelyet a helybéli plébános, Pál Ferenc celebrál. Ezt követően minden olyan csapat, amely jelentkezett a főzőversenyre, nekifog előkészíteni menüjét, közben pedig zajlanak a háttérprogramok. A kulináris tevékenységekkel párhuzamosan kulturális programok is zajlanak, hiszen a közösségben működő különböző szervezetek „profiljuknak” megfelelően mutatkoznak be, de az is lehet idén meglepetéssekkel lesznek fűszerezve az előadások.

A főzőverseny 15 órakor zárul, majd zsűri értékeli a finomabbnál finomabb ételeket, ezt követően 16 órától kezdődnek a csoportok műsorai, majd 18 órától gyerekkoncert veszi kezdetét, 20 órakor pedig zárókoncert lesz. Az est tábortűz gyújtásával zárul. A tavaly egy napra mindenki egy családdá alakult, a szervezők remélik, idén sem lesz ez másképp.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük