Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közönségre is számítanak

A sepsiszentgyörgyi társulatok közötti bowlingbajnokság az Osonó Színházműhely következő születésnapi eseménye. A 25 éves alakulat egész évben jubileumi eseményeket szervez, amelyek célja – az ünneplés mellett – a közösségépítés.
Az Osonó ezúttal a Sepsiszentgyörgyön működő hat művésztársulat: az Andrei Mureșanu Színház, a Cimborák Bábszínház, a Háromszék Táncegyüttes, az M Studio, a Tamási Áron Színház, valamint az Osonó Színházműhely művészeit, munkatársait szeretné egy – a mindennapitól eltérő esemény kapcsán – összehozni, ezért bowlingbajnokságra provokálta őket.
– Az esemény középpontjában a játék és a közösségi élmény áll, illetve az a szándék, hogy a hat társulat tagjai ilyen jellegű, rendhagyó módon is találkozzanak. Mivel a bajnokság nyitott az érdeklődők számára, az esemény egy másfajta találkozást is kezdeményez a nézőkkel, akik a társulatok tagjait ebben a nem megszokott „szerepben” láthatják, laza körülmények között beszélhetnek velük – indokolja a rendezvényt Fazakas Misi, az Osonó vezetője.
A vetélkedőre ma 16 órakor a Klub Bowling Sepsiszentgyörgy pályáin kerül sor. Az interjúkkal tarkított másfél órás programot élőben lehet követni az Osonó Színházműhely Facebook-oldalán, de többször jelentkezik majd a helyszínről a Sepsi Rádió is.
Az Osonó Színházműhely öt évvel ezelőtt már szervezett egy ilyen eseményt. Az akkori pozitív találkozó és jó hangulat miatt döntött a társulat a bowlingbajnokság megismétlése mellett, és örömmel vette tudomásul, hogy mind az öt sepsiszentgyörgyi színház pozitívan válaszolt a születésnapi meghívásra. Az ezelőtt öt évvel megszervezett első bajnokság győztese a Háromszék Táncegyüttes csapata volt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük