Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Koncertsorozatot tart az idén a Double Rise fesztivál

Koncertsorozatot tart az idén a Double Rise fesztivál Kultúra

Háromállomásos koncertsorozatot tart a Double Rise fesztivál, amelyet az idén hagyományos módon nem tudnak megtartani a koronavírus-járvány miatt – közölték a szervezők.

Hirdetés
Hirdetés

Az idén ötödik születésnapjára készülő Double Rise 2020-ban, a nemzeti összetartozás évében több szempontból is rendhagyó módon ünnepel: a korlátozások miatt három különböző helyszínen összművészeti programmal jelentkezik csütörtöktől szombatig. A Fehér megyei rendezvény szervezői találkozni akarnak a közönségükkel, ezért meghirdették a Double Rise on Tour, másként Double Rise Kulturális Napok rendezvénysorozatot.

A sorozat a mindenkori házigazdához hűségesen Torockón, a fesztivál eredeti helyszínén debütál, majd pénteken Csíkszeredában folytatódik, szombaton Sepsiszentgyörgyön zárul.     

A fellépők között szerepel a kolozsvári Tokos zenekar, valamint barátaik, Berecz István örökös aranysarkantyús táncos, Kacsó Hanga Borbála, a Muzsikás együttes szólistája, ifj. Vidnyánszky Attila színész, a marosvásárhelyi Koszika & The HotShots, valamint a gyergyószentmiklósi No Sugar.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük