Felhívás!

Kétszer telt meg a Vigadó

Kétszer telt meg a Vigadó Kultúra

Két nap alatt két telt házas előadást tartottak a Molnár Józsiás Általános Iskola negyedik osztályos diákjai a Vigadó Művelődési Házban. A padlás című musical óriás sikert aratott, a vasárnapi produkció nem volt betervezve, a nagy érdeklődés miatt álltak újra színpadra a gyerekek.

A nagyszínpadi előadás ötlete akkor született meg, amikor a negyedik osztályos gyerekek a tanév végén bemutatták a musicalt szüleiknek, akik úgy gondolták, ezt a nagyközönségnek is látnia kell. A terv először csak álomnak tűnt Kelemen Éva tanítónő és osztály számára, azonban hétvégén beteljesült. A színpadra 17 tehetséges 10–11 éves gyerek lépett fel, akik osztályközösségként vitték színre a remek produkciót.
– Sok óra gyakorlás, számtalan próba, segítőkész szakemberek, csodálatos szülők, ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy kétszer egymás után telt házas előadást tudjunk magunk mögött – hangsúlyozta Kelemen Éva.

Az előadás összeállításában nagy segítségére volt a tanárnőnek Lung László Zsolt, az intézmény igazgatója, Nánia Hanna, a művelődési ház munkatársa és Ruszka Sándor református lelkész. A belépés adomán jellegű volt, az összeget a gyerekek továbbképzésére fordítják, valamint ellátogatnak Budapestre, a Vígszínházba, hogy megnézzék A Dzsungel könyve című zenés játékot.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások