Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Karácsonyvárás a Mikes-birtokon

Karácsonyvárás a Mikes-birtokon Kultúra

A varázslatos zabolai Mikes-birtok harmadjára is vendégül látja a Kastély Erdélyben csapatát egy családi karácsonyváró eseményre. Szombaton 10 és 17 óra között papírszínház, karácsonyiképeslap- és mécseskészítés, forró tea, edukastélyos játékok lakják be a felújított rendezvénytermet.

Hirdetés
Hirdetés

Személyre szabott képeslapot készíthetnek és postázhatnak a gyerekek (és nem csak) bárkinek, ezért nem árt, ha előre kigondolják, kinek szeretnék elküldeni, és a postai címeket is hozzák magukkal. A képeslapokat természetesen haza is lehet vinni, és személyesen átadni vagy díszítésre használni. Az eseményen fellépnek a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Iskola zenetagozatos diákjai is.

A legkisebbek és nagyobbacskák egyaránt örömüket lelhetik a karácsonyi dísztárgyak elkészítésében. Lesz kifestős, mézeskalács-díszítés, dekupázsolt mécsestartó és egyéb kedves dekorációk barkácsolása. Felnőtteknek is lehetőség nyílik díszt készíteni a Bloom Belle karácsonyi dekorációs műhelyén. A beltéri foglalkozások mellett a kastélykertben barangolni is lehet vagy lovasszekéren sétakocsikázni. A téli hangulatot a forró tea, kávé, forralt bor teszi majd teljessé, amit a büféből lehet megvásárolni.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük