Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kalamajka a könyvtárban

Kalamajka a könyvtárban Kultúra

Február elsején 17 órától, a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében a Mozsikácska csapat bemutatja Kalamajka című lemezét.

Orbán Ferenc, a csapat frontembere, ének-gitárosa elmondta, a Kalamajka-lemezt Gábor Szabolccsal (szopránszaxofon, klarinét, xilofon, melodika) és Gyergyai Szabolccsal (basszusukulele) készítették.

Hirdetés
Hirdetés

– Többnyire kortárs költők úgynevezett gyermekverseit énekeljük. A koncertet igencsak interaktívra tervezzük, lesz közös éneklés, hangszerjátszás, de nyelvtörőket, testmozgató játékokat is alkalmazunk, szinte mindenik dalban történik majd közös játék a közönséggel – avatott be a részletekbe Orbán.
A lemez egyik dalára nemrég animációs klipet is készítettek, amelyet Dávid Kátai Eszter tehetséges sepsiszentgyörgyi grafikus segítségével, illetve helyi vállalkozások, alapítványok támogatásával kiviteleztek.

A koncertre nincs belépő, ám aki támogatná a csapat munkáját, az tetszés szerint adományozhat, továbbá a koncerten meg lehet vásárolni az új Kalamajka-lemezt, illetve más albumokat is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük