Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Ikúsnak lenni kiváltság”

„Ikúsnak lenni kiváltság” Kultúra

Nyolc éve annak, hogy megalakult az Ifjúsági Klub Újfaluért (IKÚ) egyesület. A civil szervezet sok sikert tudhat maga mögött, rengeteg új élménnyel, tapasztalattal gazdagodtak.

Minden úgy kezdődött, hogy 2014 februárjában néhány lelkes és a közösségért tenni akaró fiatal megálmodta az egyesületet, majd rá kis időre meg is valósította ezt az álmot. A nyolc év alatt persze többször változtak a tagok: csatlakoztak újak, távoztak régiek, de folyamatosan dolgoztak azon, hogy az egyesület ne szűnjön meg, hogy a tagok megismerjék egymás képességeit, legyenek toleránsak és elfogadóak egymással szemben, mert csak így tudnak együtt dolgozni.

Hirdetés
Hirdetés

„Az elmúlt hétvégén megálltunk egy pillanatra, nosztalgiáztunk, ajándékoztunk, ünnepeltünk, visszatekertük az időgépet, fényképalbumokat lapoztunk, videót néztünk” – adták hírül Facebook-oldalukon. Legutóbb a magyar kultúra napjára szerveztek egy kvízestet, melyen hat különböző csapat mérte össze tudását. Az egyesület tevékenységének másik kézzel fogható bizonyítéka az IKÚ-újság is, amelyet tavaly indítottak útjára, de dicséretre méltó a Havi IKÚ című „tévéműsoruk” is, amelyet havonta tesznek közzé a Facebook-oldalukon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük