Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ignácz drónnal varázsolt

Ignácz drónnal varázsolt Kultúra

A százmillió feletti olvasótáborral rendelkező brit Mail Online portál (a Daily Mail újság honlapja) is felfigyelt Kovászna megye turisztikai szépségeire, köszönhetően a kézdivásárhelyi Ignácz Szabolcs drónpilótának, akinek fényképeiről a napokban közölt cikket a rangos sajtóorgánum.

A brit lap a több milliós nézettségnek örvendő Bored Panda weboldalon figyelt fel Ignácz Szabolcsra, aki a fiatalok által kedvelt nemzetközi művészeti oldalon tette közzé a tavalyi és idei drónfelvételeit gelencei, berecki, bálványosi tájakról. Az angol portál Hihetetlen drónfelvételek mutatják be, hogyan változik az erdélyi táj az évszakok során cím alatt nyolc lélegzetállító fotót közöl a kézdivásárhelyi fotóstól, aki elárulta „titkát” is: a felvételek két évszakban, télen és ősszel készültek ugyanazon a helyszínen, majd Photoshoppal szerkesztette össze.

Hirdetés
Hirdetés

Bevallása szerint korántsem volt egyszerű munka egyeztetni a fotókat, hiszen a felvételek készítésekor más-más drónt használt. Ignácz elmondta, kedvenc képe a sorozatból a Two Season, Two Hound (Két évszak, két kutya) című, amelyet a Szent Anna-tó felé vezető útról rögzített. Ide az év során többször is visszatért, és számtalan felvétellel próbálkozott, amíg meg nem született a tökéletes kép.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások