Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ifjúsági nap Kálnokon

Ifjúsági nap Kálnokon Kultúra

Ifjúsági napot tart szombaton a kálnoki református egyházközség. A tulajdonképpen a Sepsi Református Egyházmegye IKE-s találkozójának számító rendezvényen minden fiatalt szeretettel látnak, felekezeti hovatartozástól függetlenül.

Az egész egyházmegyére kiterjedő akciót idén a kicsiny kálnoki közösség vállalta fel. Tóth Anna helyi lelkipásztor szerint szükség van a hasonló rendezvényekre. „Az ifjúsági nap egymás mellé hozza a különböző településeken élő keresztény fiatalokat, erősíti az együvé tartozás, az összetartozás érzését.”
A 15 órakor kezdődő találkozón Amikor nem vagy menő címmel előadást tart Müller Lóránt, a népszerű fiatal szemerjai lelkész, és fellép a szovátai Sószóró keresztény zenekar. Az eseményre várják az egyházmegye IKE-csoportjait vagy frissen konfirmáltjait, de természetesen részt vehet más felekezetek ifjúsága is csoportosan vagy egyénileg. Lesz közös beszélgetés, éneklés, a vacsoráról – támogatók segítségével – a helyi közösség gondoskodik. Éppen azért, hogy tudják, körülbelül hány személlyel számoljanak, az érdeklődőket arra kérik, csütörtök estig jelentkezzenek be az esemény Facebook-oldalán vagy a toth_anna@yahoo.com e-mail-címen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük