Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fotópályázat fiataloknak

Fotópályázat fiataloknak Kultúra

Esztelnek község polgármesteri hivatala fotópályázatot hirdetett esztelneki és kurtapataki V–XII. osztályos diákok számára. Az önkormányzatnak az ötletet a Vizi Boglárka által beküldött fotó szolgáltatta (képünk). A vetélkedő: címe Esztelnek és Kurtapatak képeken.

Hirdetés
Hirdetés

A fotópályázat célja, hogy minél több kép készüljön a községről, illetve a hozzátartozó területekről (gondolunk itt pl. a Csángótelepre), amelyeket minden hónap 20. napjáig kell elküldeni botond.bartok13@gmail.com e-mail-címre. A fotók ábrázolhatják a község természeti kincseit, az épített örökségét, egyházzal, vallással, kultúrával összekapcsolható dolgokat, mesterségeket, erdei vagy akár mezei munkálatokat.

Bartok Botondtól, a pályázat egyik kezdeményezőjétől megtudtuk, több szempontból is fontosnak találták, de a meggyőző érv végül az volt, hogy ezáltal a község lakói és a környéken élők megismerhetnek olyan értékeket, amelyek mellett naponta elhaladunk, de nem vesszük észre, mert talán nem értékeljük eléggé. A vetélkedőre benevező fiatalok képei közül a szervezők minden hónapban kiválasztják a legszebbnek vélt alkotást, ami egy hónapig lesz látható az önkormányzat Facebook-oldalának borítóképeként. A legjobb 12 fotóból fog elkészülni a község 2022-es forgatható falinaptára. Az első fotókat február 20-ig várják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük